Genitale wrat zelf verwijderen

Genitale wratten ontstaan na seksueel contact, het is een seksuele overdraagbare aandoening. De wratjes worden ongeveer 5 millimeter groot en zijn vaak in groepjes terug te zien rondom de schaamstreek of anus. Genitale wratten zijn vrij onschuldig, meestal verdwijnen ze vanzelf. De genitale wrat kan jeuken, branderig aanvoelen tijdens plassen of pijn veroorzaken. Ze zijn dus niet schadelijk maar fris ziet het er niet uit, daarnaast kunnen genitale wratten overgedragen worden door seksueel contact.

Genitale wrat zelf verwijderen

Genitale wratten verdwijnen vanzelf maar dit kan enige tijd duren. Een genitale wrat zelf verwijderen is mogelijk door verschillende behandelingen. Dit kan na een lichamelijk onderzoek bij een arts. Genitale wratten kunnen verwijderd worden door chirurgisch weg te snijden, aanstippen met stikstof, of aan te stippen met een applicatievloeistof. Een genitale wrat zelf verwijderen kan alleen maar door middel van aanstippen met een applicatievloeistof. Een veelgebruikt middel is Condyline. De werkzame stof van Condyline is podofyllotoxine. Podofyllotoxine remt de groei van huidcellen. Daarnaast doodt de stof het virus dat de wratten veroorzaakt, zodat je snel van de genitale wratten af kunt zijn. De Condyline of podofyllotoxine ervaringen zijn positief en de bijwerkingen zijn zeer gering.

Condyline kopen

Condyline kopenGenitale wrat zelf verwijderen kan alleen maar op doktersrecept, gelukkig kan dat tegenwoordig ook online. Via de koop knoppen op deze website wordt je doorgestuurd naar een EU-geregistreerde apotheek. Binnen deze apotheek zijn EU-geregistreerde artsen werkzaam. Je dient een online vragenlijst in te vullen waarna deze gecontroleerd wordt door een arts. Deze arts bepaald aan de hand van deze vragenlijst of het veilig is om Condyline voor te schrijven. Als alles in orde is schrijft de arts een recept voor en kun je Condyline kopen via deze apotheek. Je betaald veilig via verschillende betaalmethodes waaronder iDEAL. Daarna arriveert de Condyline snel op het doorgegeven adres.


Nu Condyline kopen »

Genitale wratten voorkomen

Je kunt genitale wratten voorkomen door het gebruik van condooms. Dit geeft geen volledige garantie op het ontstaan van genitale wratten, het virus die de wratten veroorzaakt kan ook overgedragen worden door bijvoorbeeld een besmette handdoek.