Condyline ervaring

Condyline is een voorgeschreven behandeling tegen genitale wratten. Genitale wratten worden veroorzaakt door het HPV virus. Condyline is erop gericht om dit virus aan te pakken en de wratten te doen verdwijnen. Het is aan te raden genitale wratten te behandelen. Het virus zou terug kunnen keren en dan kan een behandeling vaak langer duren dan bij de eerste infectie. Genitale wratten worden als een SOA gezien en is dus besmettelijk. Daarom worden de partners van de patiënt ingelicht. Op die manier wordt de overdracht van het virus tegengegaan.

Condyline is een goede keus om genitale wratten te bestrijden. Condyline is makkelijk aan te brengen en werkt effectief. Genitale wratten kunnen ook chirurgisch verwijderd worden maar dit zal waarschijnlijk meer risico’s met zich meebrengen als een behandeling met Condyline. Een behandeling duurt circa 3 dagen en kan als de wratten nog niet weg zijn herhaalt worden. Mocht er na een aantal herhalingen nog geen effect zijn kun je in overleg met de arts wat de vervolgstappen kunnen zijn.

Condyline ervaring

Zijn gebruikers van Condyline ook te spreken over de behandeling? Wat is hun Condyline ervaring?  Uit onderzoek blijkt dat meer mannen besmet zijn met genitale wratten dan vrouwen. Uit ervaring van de GGD werd in geconstateerd in 2014 dat ongeveer 1400 mannen en 700 vrouwen besmet waren met het virus. Een derde van de mannen had seksuele handelingen gehad met een andere man. Genitale wratten komen veelal voor bij jongere mensen (jonger dan 25). Maar in theorie kan het bij elke leeftijdsgroep voorkomen.

Condyline ervaring

Condyline kopen

Condyline kopen kan alleen maar met een doktersrecept. Dit is ook mogelijk via een online apotheek. De beoordelingen zijn veelal positief, omdat de gebruikers echt van hun genitale wratten af komen. Hieronder hebben we drie recente beoordelingen en gebruikservaringen geselecteerd. Dit is een kleine greep uit het gehele overzicht. Dit overzicht vindt u op de officiële website.


Nu Condyline kopen »